Filter

Brezglutenske jušne testenine – Capelli d’Angelo
Brezglutenski angelski laski. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kot bi jih poslali z nebesKot jušna zakuha ali fina testeninska jed - rezančki bodo vsakega nejedca juh spremenili v pridnega angelčka, ki bo z navdušenjem spraznil krožnik. Ljubitelji testenin boste z veliko žlico uživali v njihovem nebeško dobrem okusu.Sestavine: koruzna moka, riževa moka, prosena moka (20 %), emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.522 kJ (359 kcal)Maščobe 2,3 god tega nasičene maščobe 0,4 gOgljikovi hidrati 75,0 god tega sladkorji 0,3 gPrehranske vlaknine 2,0 gBeljakovine8,2 gSol0,0 gNavodilo za pripravo:Pri kuhanju angelskih laskov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Angelske laske kuhamo v osoljeni vreli vodi (na 0,5 l vode vsujemo 60 g angelskih laskov).Čas kuhanja: 4 do 6 minut.Neto količina: 170 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, Burgstall 39014, Postal (BZ), Italija

Vsebina: 250 g

2,29 €*

Brezglutenske testenine – Anellini
Brezglutenski prstančki. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Gospodar prstanov»Moj zaklad!« zašepeta mali pustolovec, ko mama po vznemirljivem dnevu iskanja zakladov predenj postavi krožnik zlatih prstanov. Majhne in fine prosene testenine so okusne v juhah ali z raznimi omakami, so dober vir ogljikovih hidratov in vlaknin, zato bodo nasitile male in velike pustolovce - pravi zaklad torej!Sestavine: koruzna moka, riževa moka, prosena moka (20 %), emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.522 kJ (359 kcal)Maščobe 2,3 god tega nasičene maščobe0,4 gOgljikovi hidrati 75,0 god tega sladkorji 0,3 gPrehranske vlaknine2,0 gBeljakovine8,2 gSol0,0 gNavodilo za pripravo:Pri kuhanju prstančkov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Prstančke kuhamo v osoljeni vreli vodi (na 0,5 l vode vsujemo 60 g prstančkov).Čas kuhanja: 4 do 6 minut.Neto količina: 170 g Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija 

Vsebina: 250 g

2,29 €*

Brezglutenske testenine – Fusilli
Brezglutenski svedrci. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Testenine, zvijte se!Tako je rekel stvaritelj in testo se je začelo zvijati v majhne spirale. Kakšna čarovnija! To je bil začetek zvitih testenin božanskega okusa. In še danes so te testenine cenjene po vsem svetu, pa naj bodo pripravljene s pestom, z omako arabiata ali samo z olivnim oljem in s parmezanom. Preprosto božansko!Sestavine: Koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.513 kJ (357 kcal)Maščobe 1,9 god tega nasičene maščobe 0,4 gOgljikovi hidrati 77,0 god tega sladkorji 0,5 gPrehranske vlaknine 1,2 gBeljakovine 7,3 gSol 0,0 gNavodilo za pripravo: Pri kuhanju svedrcev sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Svedrce kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g svedrcev). Čas kuhanja: 10 do 12 minut.Neto količina: 250 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija

Vsebina: 250 g

1,79 €*

Brezglutenske testenine – Penne
Brezglutenski večzrnati peresniki. Posebej narejeni za osebe s  preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Poezija testeninNavdih za obliko teh testenin je italijanski kuhar verjetno dobil od peresa, s katerim je pisal svoje recepte in razmišljal, kako bi testenine združili s čim več omake. Izumil je peresnike, v katerih so zareze zato, da vase posrkajo vsako omako, naj bo to boloneza ali samo olivno olje in zelišča.Sestavine: Koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.513 kJ (357 kcal)Maščobe 1,9 god tega nasičene maščobe0,4 gOgljikovi hidrati 77,0 god tega sladkorji 0,5 gPrehranske vlaknine 1,2 gBeljakovine7,3 gSol0,0 gNavodilo za pripravo:Pri kuhanju peresnikov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Peresnike kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g peresnikov). Čas kuhanja: 10 do 12 minut.Neto količina: 250 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija

Vsebina: 250 g

1,79 €*

Brezglutenski listi za lazanjo - Lasagne
Posebej formulirani za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: koruzni škrob, jajca* 23%, riževa moka, koruzna moka, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin, sredstvo za zgostitev: guar gumi. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.579 kJ (373 kcal)Maščobe 4,3 god tega nasičene maščobe 1,5 gOgljikovi hidrati 76,0 god tega sladkorji0,0 gPrehranske vlaknine2,4 gBeljakovine6,4 gSol0,18 gNavodilo za pripravo: Liste za lazanjo kuhajte v vreli vodi 4-5 minut. Po receptu pripravite lazanjoNeto količina: 250 g Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija 

Vsebina: 250 g

5,39 €*

Brezglutenski njoki – Gnocchi
Brezglutenski krompirjevi njoki. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka in jajc.Nežno okrogloNjoki so tako nežni, ker so narejeni iz krompirja. Njihov okus pa bosta zaokrožila dobro začinjena paradižnikova omaka ali izvrsten pesto. Pa dober tek!Sestavine: Rehidrirani krompirjevi kosmiči (85 %; voda, krompir, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; stabilizator: dinatrijev difosfat; antioksidant: askorbil palmitat), riževa moka, krompirjev škrob, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina; sredstvo za konzerviranje: sorbinska kislina. BREZ LAKTOZE. Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 686 kJ (162 kcal)Maščobe 0,0 god tega nasičene maščobe 0,0 gOgljikovi hidrati 36,0 god tega sladkorji 0,9 gPrehranske vlaknine 2,7 gBeljakovine3,1 gSol1,0 gNeto količina: 300 g Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju hraniti v hladilniku in preostanek porabiti v 3 dneh.Proizvedeno v Italiji za Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija

Vsebina: 300 g

3,89 €*

Brezglutenski špageti – Spaghetti
Brezglutenski špageti. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Navijaj in uživajAli že znate naviti špagete na vilice? Kdor to zna (in tudi tisti, ki tega še ne obvlada), bo užival v prijetni družbi okusnih italijanskih špagetov. Naj bo to z rdečo paradižnikovo omako ali s poletno rumeno carbonaro - špageti bodo okusni v vseh barvah in vseh kombinacijah.Sestavine: Koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE. Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.513 kJ (357 kcal)Maščobe 1,9 god tega nasičene maščobe 0,4 gOgljikovi hidrati 77,0 god tega sladkorji0,5 gPrehranske vlaknine1,2 gBeljakovine7,3 gSol0,0 gNavodilo za pripravo:Pri kuhanju špagetov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Špagete kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g špagetov). Čas kuhanja: 12 do 14 minut.Neto količina: 250 g Hraniti v hladnem in suhemprostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija

Vsebina: 250 g

1,79 €*