Številka izdelka:
T1007
Informacije o izdelku "Brezglutenske testenine – Fusilli"
Brezglutenski svedrci. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.
Testenine, zvijte se!
Tako je rekel stvaritelj in testo se je začelo zvijati v majhne spirale. Kakšna čarovnija! To je bil začetek zvitih testenin božanskega okusa. In še danes so te testenine cenjene po vsem svetu, pa naj bodo pripravljene s pestom, z omako arabiata ali samo z olivnim oljem in s parmezanom. Preprosto božansko!
Sestavine:
Koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.
Koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g: | |
Energijska vrednost | 1.513 kJ (357 kcal) |
Maščobe | 1,9 g |
od tega nasičene maščobe | 0,4 g |
Ogljikovi hidrati | 77,0 g |
od tega sladkorji | 0,5 g |
Prehranske vlaknine | 1,2 g |
Beljakovine | 7,3 g |
Sol | 0,0 g |
Navodilo za pripravo:
Pri kuhanju svedrcev sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Svedrce kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g svedrcev).
Pri kuhanju svedrcev sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Svedrce kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g svedrcev).
Čas kuhanja: 10 do 12 minut.
Neto količina: 250 g
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Alergeni: | Brez glutena, Brez pšenice |
---|
Prijava