Brezglutenska Ciabatta

3,54 €*

Vsebina: 200 g

Na voljo, rok dobave 3-5 dni

Številka izdelka: T1025
Informacije o izdelku "Brezglutenska Ciabatta"
Brezglutenska predpečena čabata. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.

Kruh v copatku!
Čabata izvira iz Italije in že od nekdaj ima obliko copatka. Njena mehka sredica in hrustljava skorjica sta okusni s katerokoli hrano, še posebej pa je dobra »potunkana« v razne omake.

Sestavine:
Voda, koruzni škrob, koruzna moka, riževa moka, rastlinske vlaknine (psyllium, jabolko), dekstroza, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; sojine beljakovine, sončnično olje, kvas, sol, sredstvi za uravnavanje kislosti: vinska kislina, citronska kislina. Lahko vsebuje sledi volčjega boba. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostanek kruha porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 922 kJ (219 kcal)
Maščobe2,6 g
od tega nasičene maščobe 0,5 g
Ogljikovi hidrati 40,8 g
od tega sladkorji 4,9 g
Prehranske vlaknine 8,7 g
Beljakovine3,7 g
Sol 1,0 g
*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).

Neto količina: 200 g (4 × 50 g)

Navodilo za pripravo: Čabate so predpečene. Pred peko jih rahlo poškropite z vodo. V predhodno ogreti pečici jih pecite 8 do 10 minut pri 200 
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Proizvedeno v  Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Alergeni: Brez glutena, Brez laktoze, Brez pšenice

0 od 0 ocen

Podajte oceno!

Delite svoje mnenje z drugimi strankami.