Francoska bageta in vitalne sestavine so recept za popoln uspeh - ta kruh je zmagovalec na vsaki mizi! Sestavine: koruzni škrob, kislo testo (riževa moka, voda) 24%, voda, riževa moka, rastlinska vlakna (psyllium, bambus), laneno seme 2,9%, chia semena (Salvia hispanica) 2,9%, sončnična semena 2,9%, sončnično olje, rižev sirup, zgoščevalec: hidroksipropilmetilceluloza; rižev škrob, ekstrakt jabolk, sojine beljakovine, kvas, ajdova moka 1,5%, polnozrnata riževa moka, prosena moka, jodirana sol (sol, kalijev jodid), naravna aroma. Lahko vsebuje tudi sledi volčjega boba in gorčičnega semena.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost1157 kJ
276 kcalMaščobe 7,5 god tega nasičene maščobe0,8 gOgljikovi hidrati42 god tega sladkorji 4,8 gPrehranske vlaknine 9,2 gBeljakovine 5,2 gSol 0,90 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 175 gNavodilo za pripravo: Bageta je predpečena. V predhodno segreti pečici jo pecite 5-7 minut pri 200°C. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska predpečena čabata. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kruh v copatku!Čabata izvira iz Italije in že od nekdaj ima obliko copatka. Njena mehka sredica in hrustljava skorjica sta okusni s katerokoli hrano, še posebej pa je dobra »potunkana« v razne omake.Sestavine: Voda, koruzni škrob, koruzna moka, riževa moka, rastlinske vlaknine (psyllium, jabolko), dekstroza, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; sojine beljakovine, sončnično olje, kvas, sol, sredstvi za uravnavanje kislosti: vinska kislina, citronska kislina. Lahko vsebuje sledi volčjega boba. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostanek kruha porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite. Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 922 kJ (219 kcal)Maščobe2,6 god tega nasičene maščobe 0,5 gOgljikovi hidrati 40,8 god tega sladkorji 4,9 gPrehranske vlaknine 8,7 gBeljakovine3,7 gSol 1,0 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 200 g (4 × 50 g)Navodilo za pripravo: Čabate so predpečene. Pred peko jih rahlo poškropite z vodo. V predhodno ogreti pečici jih pecite 8 do 10 minut pri 200 Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: Mlečna čokolada (80%) (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilje), palmova maščoba, sladkor, riževa moka, krompirjev škrob, tef moka, sojina moka, manj masten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, kokosovo olje, jajčni rumenjak, sol, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat. Lahko vsebuje sledi lešnikov.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost2.311 kJ (554 kcal)Maščobe35,0 god tega nasičene maščobe21,0 gOgljikovi hidrati53,0 god tega sladkorji 46,0 gPrehranske vlaknine 2,1 gBeljakovine5,8 gSol 0,25 gHraniti na suhem, pri sobni temperaturi.Neto količina: 64,5 g (3 × 21,5 g)Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na zadnji strani ovojnine.Proizvedeno na Nizozemskem za: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 3914 Burgstall / Postal (BZ), Italija
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: Lešnikova krema (57%) [sladkor, rastlinska olja (palmovo, sončnično), lešniki 20%, laktoza (mleko), sirotka iz mleka v prahu, mleko v prahu, naravna aroma vanilije, emulgator: sončnični lecitin], mlečna čokolada (23%) (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije) vafelj brez glutena (riževa moka, krompirjev škrob, mlečni proteini, koruzni škrob, palmovo olje, emulgator: sončnični lecitin, sredstva za vzhajanje: natrijev bikarbonat, amonijev bikarbonat), topljena čokolada (7,5%) (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije). Lahko vsebuje sledi jajc, arašidov in drugih oreščkov (mandlji, orehi, pistacije). Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 2.292 kJ (549 kcal)Maščobe 33,0 god tega nasičene maščobe 13,0 gOgljikovi hidrati 55,0 god tega sladkorji 45,0 gPrehranske vlaknine 2,4 gBeljakovine 6,8 gSol 0,18 gNeto količina: 90 g Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno za Dr. Schär, Nemčija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: Mlečna čokolada (80%) (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilje), palmova maščoba, sladkor, riževa moka, krompirjev škrob, tef moka, sojina moka, manj masten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, kokosovo olje, jajčni rumenjak, sol, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat. Lahko vsebuje sledi lešnikov.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 2.295 kJ (550 kcal)Maščobe 32,0 god tega nasičene maščobe 16,0 gOgljikovi hidrati 60,0 god tega sladkorji 37,0 gPrehranske vlaknine 1,4 gBeljakovine 4,7 gSol 0,2 gHraniti na suhem, pri sobni temperaturi.Neto količina: 64,5 g (3 × 21,5 g).Proizvedeno na Nizozemskem za: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 3914 Burgstall / Postal (BZ), Italija
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: Kislo testo 27% (riževa moka, voda), koruzni škrob, voda, koruzna moka, ekstra deviško oljolje 5%, rastlinske vlaknine (indijski trpotec), riževa moka, rižev škrob, sredstvo za zgostitev: hidroksipropilmetil celuloza; dekstroza, sonolje 2,2%, sojine beljakovine, kvas, morska sol, rožmarin 0,2%, naravne arome. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaš atmosferi.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.064 kJ (253 kcal)Maščobe 6,1 god tega nasičene maščobe 0,8 gOgljikovi hidrati 42,0 god tega sladkorji 4,1 gBeljakovine3,8 gSol1,3 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 200 g (3 × 66 g)Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska bageta. Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Življenje kot v Parizu!Predstavljajte si sobotno jutro v Parizu: iz pekarne se širi zapeljivi vonj po svežih bagetah, iz kavarne se slišijo veseli zvoki šansonov, na ulici ljudje z bagetami pod pazduho. Da bi poustvarili francosko doživetje, smo za vas ustvarili ta kruh. Zlato rumen kot sonce nad Parizom in izredno hrustljav. Bageto samo na kratko popečete v pečici in doživetje Francije bo tu!Sestavine: Koruzni škrob, kislo testo (19 %; riževa moka, voda), voda, rižev sirup, jabolčne vlaknine, rižev škrob, riževa moka, sončnično olje, sojine beljakovine, sladkor, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; kvas, sol. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostali kruh porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.130 kJ (267 kcal)Maščobe 3,0 god tega nasičene maščobe 0,5 gOgljikovi hidrati54,0 god tega sladkorji 6,3 gPrehranske vlaknine 6,4 gBeljakovine 2,9 gSol 0,88 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 175 g Navodilo za pripravo: Bageta je predpečena. V predhodno segreti pečici jo pecite 5 minut pri 200 Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska mešanica za peko kruha. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kruh iz domače pečice!IZBOLJŠANA RECEPTURA, S POLNOVREDNO RIŽEVO IN LEČINO MOKO. TESTO SE LAŽJE OBLIKUJE! Z mešanico moke Mix B Bread mix zjutraj ne bo treba več v pekarno, ampak bo po svežem kruhu zadišalo kar iz domače kuhinje. Zmešajte moko, kvas in vodo, rahlo posolite, pomešajte in specite. Vaš kruh bo imel zlato skorjico in puhasto sredico. Poleg pa boste zaužili še izdatno porcijo vlaknin. Kruh bo tudi naslednji dan svež, kot bi ga pravkar spekli. Mešanico lahko uporabite za pripravo kruha, pekovskega peciva, pice, vzhajanega testa, prigrizkov in sladkega vzhajanega testa.Sestavine: Koruzni škrob, riževa moka, rastlinske vlaknine (indijski trpotec, bambus), polnozrnata riževa moka 3,8%, lečina moka, dekstroza, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; sol. Lahko vsebuje sledi soje.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.461 kJ (345 kcal)Maščobe 1,1 god tega nasičene maščobe 0,3 gOgljikovi hidrati 77,0 god tega sladkorji 4,0 gPrehranske vlaknine 6,1 gBeljakovine 3,7 gSol1,0 gNeto količina: 1 kg Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska mešanica za temni kruh. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Mmm, kako diši!Od kod prihaja ta čudoviti vonj po ajdi? Iz vaše pečice, v kateri se peče kruh iz moke Mix it Dunkel. Laneno seme in ajda sta združena v polnovrednem, zdravem in lahkem kruhu, ki bo ostal svež še naslednji dan. In vsak grižljaj vas bo ponesel na dišeče ajdovo polje.Sestavine: Koruzni škrob, moka iz lanenega semena (12 %), ajdova moka (8 %), grahovi otrobi, riževi otrobi, jabolčne vlaknine, sladkor, sredstvo za zgoščevanje: gvar gumi; sol. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.375 kJ (326 kcal)Maščobe 2,6 god tega nasičene maščobe 0,5 gOgljikovi hidrati63,0 god tega sladkorji 2,1 gPrehranske vlaknine 13,0 gBeljakovine 6,1 gSol 0,75 gNeto količina: 1 kgHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska univerzalna mešanica moke. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Vsestransko!Kruh, kolač testenine ali piškoti? Mix it! mešanica moke je primerna za vse vrste testa in z njo vam bodo vaše mojstrovine zagotovo uspele, tudi če niste izkušen kuhar ali slaščičar. Mešanico lahko uporabite za pripravo testenin, kruha, pekovskega peciva, tort in drugih sladic, pice, kvašenega testa, piškotov, krhkega testa, prigrizkov in za paniranje.Sestavine:Koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgoščevanje: gvar gumi; dekstroza. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.548 kJ (359 kcal)Maščobe 0.8 god tega nasičene maščobe 0,2 gOgljikovi hidrati 86,0 god tega sladkorji 1,5 gBeljakovine 4,5 gSol 1,2 gNatrij0,03 gNeto količina: 500 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Mešanica mok, posebej namenjena pripravi tort, kolačev, piškotov in vseh sladkih in slanih brezglutenskih slaščic! Posebej formulirana za osebe s preobčutljivostjo na gluten.
Sestavine:
Koruzni škrob, koruzna moka, riževa moka, lečina moka, modificiran tapiokin škrob, sredstvo za zgostitev: gumi iz zrn rožičevca. BREZ LAKTOZE. Lahko vsebuje sledi soje.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.474 kJ (347 kcal)
Maščobe 0,2 g
od tega nasičene maščobe 0,0 g
Ogljikovi hidrati 82,0 g
od tega sladkorji 0,2 g
Prehranske vlaknine 2,5 g
Beljakovine 3,6 g
Sol 0,01 g
Neto količina: 1 kg
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Skrbno izbrane sestavine surovega trsnega sladkorja in belgijskih čokoladnih kapljic.
S tremi svežimi sestavinami in nekaj minutami v kuhinji lahko pripravite prigrizek, ki ga bodo vaši otroci vzljubili! Uporabite tole zmes za peko brez glutena, mleka in rafiniranega sladkorja in v hipu ustvarite čokoladni brownie, ki ga boste brez obžalovanja ponudili svojim otrokom! Odlična kakovost v kombinaciji s čokoladnim okusom, ki jo zagotavlja Schär! 100-odstotno zagotovljeno razvajanje za vas in vašo družino!
Sestavine: surov trsni sladkor, koruzni škrob, koruzna moka, kakav v prahu, čokoladne kapljice 7,4% (sladkor, kakavova masa 33 %, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin; naravna aroma), riževa moka, moka iz leče, modificiran škrob tapioke, gostilo: gumi tara. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE. BREZ PŠENICE.
Povprečna hranilna vrednost na 100g: Energijska vrednost1598 kJ / 377 kcalMaščobe3,0 gOd tega nasičene maščobe 1,8 gOgljikovi hidrati81,0 god tega sladkorji42 gVlaknine4,8 gBeljakovine4,1 gSol0,02 gZa najpopolnejši in najnovejši seznam sestavin in hranilnih podatkov glejte embalažo izdelka.
Brezglutenska večnamenska moka. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Z njo lahko spečete vse!Obstaja veliko vrst moke, a samo v naši boste začutili predanost, srečo in ljubezen, kar se bo okusilo tudi v vsaki jedi, ki jo boste pripravili. Prepustite se veselju ob peki! Moko lahko uporabite za pripravo kruha in pekovskega peciva, palačink, krompirjevega testa, testenin, lahkih omak, bešamela in za paniranje.Sestavine: Koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgoščevanje: gvar gumi; dekstroza. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.548 kJ (365 kcal)Maščobe 0,8 god tega nasičene maščobe 0,2 gOgljikovi hidrati 86,0 god tega sladkorji 1,5 gPrehranske vlaknine 4,5 gBeljakovine 1,2 gSol0,03 gNeto količina: 1 kgHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenska rustikalna čabata. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Barve podeželja!V rustikalni čabati so združeni sončnična semena, ajda in lanena semena, ki so zlato rumeno barvo polj, na katerih rastejo, prinesli v okusen kruh, narejen s kislim testom. Ko boste čabato dopekli, bo dobila mehko sredico in hrustljavo skorjico.Sestavine:Kislo testo (riževa moka, voda), koruzni škrob, rižev škrob (7 %), voda, sončnična semena, ajdova moka, lanena semena (5,5 %), sirup iz sladkorne pese, jabolčne vlaknine, rižev škrob, izvleček jabolka, sojine beljakovine, sol, sončnično olje, kvas, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; sredstvo za uravnavanje kislosti: vinska kislina. Lahko vsebuje sledi volčjega boba. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostanek kruha porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.150 kJ (272 kcal)Maščobe 8,1 god tega nasičene maščobe 1,0 gOgljikovi hidrati 40,0 god tega sladkorji 3,7 gPrehranske vlaknine 8,9 gBeljakovine5,8 gSol1,0 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 (2.000 kcal).Neto količina: 200 g (4 × 50 g)Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenski sladki kruh. Posebej narejen za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice in konzervansov.Le petit- déjeuner - zajtrk po francoskoSestavine: Voda, koruzni škrob, riževa moka, sladkor, jajca, rastlinska margarina (rastlinska mast in olja v spremenljivih deležih [palmovo, iz palmovih jeder, kokosovo, iz oljne ogrščice], voda, sol, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin, aroma), glukozni sirup, mleko v prahu, jabolčne vlaknine, sredstvi za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza, gvar gumi; emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; kvas, sredstvo za uravnavanje kislosti: vinska kislin; naravne arome. Lahko vsebuje sledi soje in volčjega boba. Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.127 kJ (268 kcal)Maščobe 6,58 god tega nasičene maščobe 3,3 gOgljikovi hidrati 47,0 god tega sladkorji 9,9 gPrehranske vlaknine3,4 gBeljakovine 3,4 gSol 0,6 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 370 g (12 rezin)Hraniti v suhem in hladnem prostoru.Po odprtju zaprite ovojnino in preostali kruh porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Proizvedeno v Španiji za: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Prava vsestranska mešanica mok!Želite pripraviti kruh, pecivo, testenine ali piškote? Samo zmešajte - mix it! To je moka za prav vsakega in vse: vsestranska mešanica, ki zagotavlja uspeh!
"Draga kuhinjska vila, dragi kuhinjski vilin! Samo premešaj!" Slišite, kako vam šepeta? Zmešajte jo z jajci, maslom in mlekom, dodajte sladkor ... ne, počakajte! Zmešajte ga z olivnim oljem, soljo in vodo ... No, premešajte tako, kot vam je najbolj všeč! To gladko in žametno moko lahko resnično uporabite za katero koli vrsto pekovskega ali testeninskega izdelka. Kdo si ne bi želel imeti v kuhinji kaj tako vsestranskega?!Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, sirkova moka, rižev škrob, dekstroza, rastlinska vlakna (psyllium), grahove beljakovine, zgoščevalec: hidroksipropil metil celuloza; sol. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE. BREZ PŠENICEPovprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1491 kJ
351 kcalMaščobe 0,9 god tega nasičene maščobe 0,3 gOgljikovi hidrati82 god tega sladkorji3,0 gPrehranske vlaknine 1,6 gBeljakovine 3,5 gSol 0,82 gNeto količina: 1 kg
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Kadar si zaželite sladkega zajtrka, so štručke s koščki čokolade odlična izbira. Sestavine:Riževa moka, koruzni škrob, čokoladni koščki 13 % (kakavova masa, kakavovo maslo, sladkor, emulgator: sojin lecitin, aroma), voda, jajca, sladkor, rižev škrob, rastlinska margarina (palmova maščoba, voda, repično olje, sol, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma), glukozni sirup, rastlinske vlaknine (indijski trpotec), sredstvi za zgostitev: rožičeva moka, hidroksipropilmetil celuloza, kvas, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, aroma. Lahko vsebuje sledi mleka. Pakirano v zaščitni atmosferi.Povprečna hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost 1.259 kJ (299 kcal)Maščobe 8,1 god tega nasičene maščobe 4,7 gOgljikovi hidrati44 god tega sladkorji 13 gBeljakovine 9,4 gSol
0,6 gHraniti na suhem, pri sobni temperaturi. Po odprtju porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Neto količina: 220 gProizvedeno v Španiji za: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 3914 Burgstall / Postal (BZ), Italija"
Brezglutenski kruhki za hamburger. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Hitra hrana počasi!Kaj naredi originalni hamburger? Omaka, ki počasi curlja iz pisano obloženih štručk in vabi k užitku! Štručke lahko obložite z vsem, kar od vas zahteva vaš prazen trebušček: s sirom ali z mesom, z ribo ali zelenjavo. In počasi uživajte v vsakem grižljaju!Sestavine: Kislo testo 25% (riževa moka, voda), voda, rižev škrob, koruzni škrob, prosena moka, rastlinske vlaknine (psyllium), sladkor, sredstvo za zgostitev: hidroksipropilmetil celuloza; beljakovine volčjega boba, kvas, sončnično olje, kvas, sol, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin, aroma. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostanek kruha porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 957 kJ (226 kcal)Maščobe 2,4 god tega nasičene maščobe0,3 gOgljikovi hidrati 45,0 god tega sladkorji 6,7 gPrehranske vlaknine 5,4 gBeljakovine 3,2 gSol0,98 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina: 300 g (4 × 75 g) Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Sladka razvada za tiste, ki obožujejo svoje prigrizke – lahke in hrustljave hkrati: Schär Delishios bo s svojo puhasto notranjostjo, prekrito z najboljšo mlečno čokolado, okrepil vašo energijo kadarkoli v dnevu. Brez konzervansov, brez palmovega olja – samo čisti užitek! Pakirani v priročno porcijsko embalažo vam bodo stali ob strani, kamor koli greste. Tako kot to počnejo najboljši prijatelji…ali pa najboljši prigrizki. Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: Mlečna čokolada 75% (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin; naravna aroma vanilije), ekstrudirana žita 24% (riževa moka, koruzna moka, sladkor, sol, naravna aroma vanilije), sredstvo za glaziranje: šelak; glukozni sirup, sredstvo za zgostitev: akacijev gumi. Lahko vsebuje sledi oreščkov.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost2.219 kJ (509 kcal)Maščobe25,0 god tega nasičene maščobe 16,0 gOgljikovi hidrati64,0 god tega sladkorji48,0 gPrehranske vlaknine1,9 gBeljakovine6,3 gSol0,22 gNeto količina: 37 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenski piškoti z mlečno čokolado. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.
Čokolada na palčki
Nežna mlečna čokolada obdaja rahlo biskvitno testo - palčke se kar stopijo v ustih. Idealne kot prigrizek ali sladka malica. Deljenje z ljubitelji čokolade zaželeno!
Sestavine:
Mlečna čokolada (36 %; kakav najmanj 40 % - sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin; naravne arome), koruzni škrob, palmova mast, sladkor, koruzna moka, sojina moka, krompirjev škrob, polnomastno mleko v prahu, modificiran tapiokin škrob, sredstvi za vzhajanje: amonijev hidrogenkarbonat, natrijev hidrogenkarbonat; sol, modificiran koruzni škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Lahko vsebujejo sledi volčjega boba.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 2.178 kJ (521 kcal)
Maščobe 28,0 g
od tega nasičene maščobe 15,0 g
Ogljikovi hidrati 61,0 g
od tega sladkorji 32,0 g
Prehranske vlaknine 2,1 g
Beljakovine 5,2 g
Sol 0,75 g
*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).
Neto količina: 150 g (24 piškotov)
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Proizvedeno v Dr. Schär, Nemčija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenski krekerji. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Okus na kvadratFini kristali se bleščijo na vsakem kvadratku. Le kdo bi se jim lahko uprl? Krekerji so idealni kot lahek prigrizek »za vmes« ali za potešitev želje po grizljanju.Sestavine:Koruzni škrob, koruzna moka rastlinska margarina (mast in olja v spremenljivih deležih [palmovo, iz palmovih jeder, kokosovo, iz oljne ogrščice], voda, sol, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; aroma), maltodekstrin, rižev sirup, modificiran tapiokin škrob, sojina moka, sol, kvas, sredstvi za zgoščevanje: gvar gumi, hidroksipropilmetil celuloza; sredstva za vzhajanje: monokalijev tartrat, amonijev hidrogenkarbonat, natrijev hidrogenkarbonat; emulgator: mono- in diacetilni estri vinske kisline mono- in digliceridov maščobnih kislin; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; naravna aroma. BREZ LAKTOZE. Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.878 kJ (446 kcal)Maščobe 12,0 god tega nasičene maščobe 7,1 gOgljikovi hidrati 79,0 god tega sladkorji 5,2 gPrehranske vlaknine 4,4 gBeljakovine3,3 gSol1,6 g*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal). Neto količina: 210 g (6 × 35 g) Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Nemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Brezglutenski angelski laski. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kot bi jih poslali z nebesKot jušna zakuha ali fina testeninska jed - rezančki bodo vsakega nejedca juh spremenili v pridnega angelčka, ki bo z navdušenjem spraznil krožnik. Ljubitelji testenin boste z veliko žlico uživali v njihovem nebeško dobrem okusu.Sestavine: koruzna moka, riževa moka, prosena moka (20 %), emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.522 kJ (359 kcal)Maščobe 2,3 god tega nasičene maščobe 0,4 gOgljikovi hidrati 75,0 god tega sladkorji 0,3 gPrehranske vlaknine 2,0 gBeljakovine8,2 gSol0,0 gNavodilo za pripravo:Pri kuhanju angelskih laskov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Angelske laske kuhamo v osoljeni vreli vodi (na 0,5 l vode vsujemo 60 g angelskih laskov).Čas kuhanja: 4 do 6 minut.Neto količina: 170 gHraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, Burgstall 39014, Postal (BZ), Italija
Hop, hop – čokoladni skok v nov dan!S temi čarobnimi kosmiči bodo otroci zjutraj kar sami skočili iz postelje! Preliti z mlekom ali jogurtom, bodo odličen skok v nov dan. Zdrave vlaknine in okusen kakav – verjetno najboljša kombinacija zajtrka za vse pustolovce, velike in majhne. Posebej narejeno za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine:Koruzni zdrob, sladkor, kakav v prahu (8%), jodirana sol (sol, kalijev jodid). BREZ LAKTOZE.Povprečna hranilna vrednost na 100 g:Energijska vrednost 1.513 kJ (378 kcal)Maščobe 2,5god tega nasičene maščobe 1,6 gOgljikovi hidrati 78,0 god tega sladkorji 21,0 gPrehranske vlaknine 4,9 gBeljakovine8,4 gSol0,75 gNeto količina: 250 g Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija
Vsebina:
250 g
4,59 €*
Za namene zagotovitve najboljše izkušnje na naši spletni strani, ta stran uporablja piškotke. Več informacij.